دکتر محمد علی کریمی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه پیشرفت ضریب تأثیر و افزایش تعداد نشریات دارای ضریب تأثیر را اطلاع رسانی کردند.
ایشان گفتند: بالاترین ضرایب تأثیر، به ترتیب مربوط به نشریات «پژوهشهای رشد و توسعه اقتصادی»(370/1)، به سردبیری دکتر محمدرضا لطفعلیپور، «پژوهش در یادگیری آموزشگاهی و مجازی» (764/0)، به سردبیری آقای دکتر حسین زارع، آموزش محیط زیست و توسعه پایدار(571/0) به سردبیری دکتر سیدمحمد شبیری، «شناخت اجتماعی» (439/0) به سردبیری دکتر حسین زارع، «روانشناسی سلامت» (412/0)، به سردبیری دکتر احمد علیپور و «پژوهشهای کاربردی در مدیریت ورزشی» (333/0)، به سردبیری دکتر ابوالفضل فراهانی است.
ایشان همچنین یادآوری کردند که تعداد نشریات دارای ضریب از 11 نشریه در سال گذشته به 17 نشریه ارتقاء یافته و دو نشریۀ تخصصی دانشگاه پیامنور به نامهای Iranian Journal of Analytical Chemistry (به سردبیری دکتر محمد علی کریمی) و Iranian Chemical Communication (به سردبیری دکتر محسن افتاده) حائز ضریب تأثیر از پایگاه استنادی علوم جهان اسلام شدهاند. دکتر کریمی این موفقیت را حاصل تلاش دست اندرکاران محترم نشریات دانستند و از زحمات آنان تقدیر و تشکر کردند.
شایان ذکر است نشریه« پژوهشهای رشد و توسعه اقتصادی» حائز بالاترین ضریب تأثیر در حوزۀ نشریات اقتصادی در کشور شدهاست و بهطور ویژه از زحمات دستاندرکاران این نشریه تقدیر و سپاسگزاری میشود.
|