دستاوردهای پژوهشی
1398/4/18 سه‌شنبه
طبق آخرین نتایج پایگاه طلایه داران علم تامسون رویترز؛
عضو علمی دانشگاه پیام نور در فهرست دانشمندان یک درصد پر استناد دنیا قرار گرفت

.

دکتر حجت ویسی، عضو هیئت علمی و دانشیار گروه شیمی دانشگاه پیام نور کرمانشاه، بر اساس آخرین نتایج از سوی پایگاه استنادی طلایه داران علم تامسون رویترز (ISI-ESI)، در فهرست دانشمندان یک درصد پراستناد دنیا قرار گرفت.

دکتر بهمن سعیدی پور رئیس دانشگاه پیام نور استان کرمانشاه در مراسم تجلیل از دکتر ویسی اظهار داشت : جنگ جهانی کشورها امروزه در حوزه علمی است و ما باید بدانیم که برای رشد علمی فقط به تولید مقاله نیاز نداریم و شروع هر راه علمی اگر کمیت است، کیفیت نیز  باید باشد و در نتیجه برای  شتاب و رشد علمی باید پرداختن به کیفیت تولید علم منجر  شود.

 ایشان خاطر نشان ساخت که : دکتر ویسی تاکنون ۱۷۷ مقاله در مجلات معتبر ISI چاپ نمود است  که در سایت رسمی ISI به این مقالات ۳۰۲۹ بار ارجاع داده شده است و در حال حاضر وی دارای h- index ۳۴ در این سایت است.

گفتنی است، پایگاه استنادی طلایه داران علم تامسون رویترز (ISI-ESI) به ارائه فهرستی از دانشمندان برتر دنیا می‌پردازد که هر دو ماه یکبار براساس آخرین تحولات در شبکه علم بین الملل روزآمد می‌شوند. مرجعیت علمی مبنای گزینش دانشمندان برتر در پایگاه طلایه داران علم است. مرجعیت علمی براساس تعداد ارجاعات صورت گرفته به پژوهش‌های پژوهشگران تعیین می‌شود. ارجاعات یا استناد‌ها بیانگر میزان استفاده از نتایج پژوهش‌های منتشر شده هستند. هر چقدر تعداد استناد‌های صورت گرفته به پژوهش‌های یک محقق بیشتر باشد، کیفیت پژوهش‌های وی بالاتر بوده و این پژوهش‌ها از طرف جامعه علمی بیشتر پذیرفته شده اند.
ملاک انتخاب تعداد دانشمندان هر رشته‌ای عبارت است از: کسانی که در ۱۰ سال گذشته مقالاتشان در رشته‌ خود به دلیل ارجاعات، جزو یک درصـد پژوهشـگران دارای بیشتـرین ارجاعات هستند. این کار را بخشی از پایگاه اطلاعات علمی به نام شاخص‌های اساسی علم (Essential Science Indicators) انجام می‌دهد.

پایگاه شاخص‌های اساسی علم یا ESI محققان را بر اساس تعداد استناد‌های دریافتی مقالات آن‌ها در رشته‌های ۲۲ گانه علم، مرتب‌سازی می‌کند و یک درصد آن‌ها تحت عنوان دانشمندان یک درصد برتر معرفی می‌شوند.


 
امتیاز دهی
 
 

بيشتر